>

polska

#
tomek ja tez cie pozdrawiam kazik
tomek-st schrieb:
super ze tu jeszcze pare polakow jest

pozdrawiam tomek-st
#
calabay schrieb:
dziekuje za przeczytanie mego betrag ja pochodze z Zabrza to nie daleko opola pamietam kiedys byla  odra opole

ja prawie co rok jade do rudy slaskjej.mam moja rodzina tam zyje.

(sry ze tak zle pisze po polku)

pozdrawiam tomek
#
Zurawski schrieb:
calabay schrieb:
Czyzby Bruchagen nie mial obserwatowrow mysle o (Holzenbein) Weber i inni ),ze mu gracze z druzyn zalatwiajo zakup pilkarzy mam na mysli pary Soto- Ama ,Hugel- Spycher, Taka- Inka motka teraz kolej na Vasovskiego moze przywiezie jakiegos Macedonczyka szkoda ze Chris nie przywiezie ze sobo z 6 pilakrzy dobrych z Brazyli to znaczy ze nie mam pretensij ze kupujemy tak graczy, tylko mnie dziwi wlasnie troche tak a nie inny sposob zakupow  

Bruchhagen ma swojich obserwatorow tylko trudno jest znaleszy zawodnikow juz eintracht nie bedzie kupowaly taki srednichy zawodnikow jak spycher lub huggel idt. tylko takich jak Inamoto zeby takich znaleszy trszeba miedzy tez dobre kontakty w polsce nie mamy i niekupymi Garguly lub Bronowickiego.  
Bronowicki by pasowal bo umie grac na LO i PO to juz nie bylo by problemu jak by zlapaly kontuzje Ochs lub Spycher. Bronowcki by zagral tak ja powinen grac LO a nie tak hujowo jak Spycher.

Powiem zy jeszce jedno mam kolege ktory pracuje w Helba Bank oni majom wszykie Kontrakty zawodinkow Eintrachtu Kyrigakos zarbya 1,1 Mio € to jest max w Eintracht. I jak Eintracht ma zciganac takiego zawodnika jak M.Friedrich z Mainz kotry bedzie gral w Leverkusen i za trsz lata ma dostac 9 Millionow €, Luca Toni 4 Lata 20 Mio €,Frings 3 Lata 15 Mio €. To jest ne moszliwe  w tej chwily. Mosz za 3-5 lat Eintracht bedzie mial moszliwoszy szciagnac takiego zawodnika.

Sorry za gramatikie jeszce nei umie dobrze pisac po polsku ale jest coraz lepjej  

nie martw Zurawski o gramatyke, bo ja tez nie jestem gramatyce na 100 procent, ale milo bylo przeczytac twoj list masz racje i zgadzam sie z tobo ze eintracht nie stac jeszcze kupic zawodnikow takich jak ty pisales ale mam nadzieje ze przy takim czlowieku jak Bruchagen przyszlosc nalezy do eintrachtu
#
ja, ne, also ehrlich.
jetzt lese ich schon hier mit.  

scheiß sommerpause  
#
das ist hart (was mach ich eigentlich hier?)
#
wo ist mein knobbers?
#
dobrze, tak.  
#
Witam ponownie wszystkich fanow ktorzy rozumiejo po polsku, chcialem tylko pare slow napisac, Bruchagen dlamnie on jest fundamentem sukcesu eintrachtu wiem ze niektorzy zaraz pomyslo ale znalazl nowosc my tez o tym wiemy bardzo sie ciesze ze on nie kupuje na slepo nowych graczy jego spokuj jego matematyka we wszystkim co on robi mnie zadziwia bravo Bruchagen moze inni sie nie cierpliwio ze ciogle nic nie slychac w sparawie nowych graczy ale ja jestem pewien ze on wie co robi i dzieki niemu dopuki  Bruchagen bedzie w eintrachcie wiem ze wszystko bedzie ok pozdrawiam wszystkich fanow  
#
witam, wszyscy na urlopie? co wy na nowom sytuacje?

streit zostaje? na jak dlugo? ´co z tymi grekami zostaja? mam nadzieje ze tak.
szkoda ze tak malo pochodzacych z polski   morzna by bylo podyskotowac
#
witajcie powrocilem z urlopu pozdrawiam wszystkich fanow
andypa schrieb:
witam, wszyscy na urlopie? co wy na nowom sytuacje?

streit zostaje? na jak dlugo? ´co z tymi grekami zostaja? mam nadzieje ze tak.
szkoda ze tak malo pochodzacych z polski   morzna by bylo podyskotowac

#
nie wpadajcie w panike bedzie dobrze  
#
To bedzie nasz najlepszy sezon od lat! Pamietajcie o tym jak juz tak bedzie

pozdrowienja
Jacek
#
witam Jacek ja tez mysle ze bedzie ok ale takim optymisto jak ty to ja nie jestem
#
witam wszystkich fanow 4 punkty 2spiele nie jest zle chcialbym troche napisac  o  mahdavikia slysze duzo krytyk ale musimy zrozumiec ze on gral cale wakacje w azij on nie jest jeszcze gotowy potrzebuje troche czasu , inamoto zobaczymy do zimy czy jest zniego pozytek    martwi mnie bardzo dwa gole puszczone z bielefeld tak nie mozna, 4 sytuacie i 2 bramki stracone . Co mnie bardzo bardzo cieszy!!!!!! Russ   cala przyszlosc przed nim jesli zagra 2 nastepne mecze tak jak ostatnio nie wyobrazam sobie zeby on nie mial pewnego miesca w skladzie vasoski bedzie mial ciezko jesli chodzi meier to jest  jego styl mozemy marudzic ile chcemy on taki bedzie on ma tylko szczescie ze go bardzo lubi funkel bo u innego trenera nie mial by nigdy w zyciu miejsca nawet na rezerwie to jest meine meinugs i na ostatek  funkel musi przeanalizowac  defenyswe jesli cos nie napisalem po waszej mysli to z gory przepraszam ale co najwazniejsze mamy 4 punkty brakuje nam tylko 41 punktow pa do nastepnego meczu.                                                                                                            
#
Jak tam kibice,
co bendzie z rostokiem?
dlaczeko myslisz mamy problem w obronie
#
jesli chcodzi o obrone to musze zwrocic uwage ze 2gole puszczone w meczu z bielefeld pokazalo ze nic sie polepszelo z ubieglym sezonem z naszo obrono wszycy zamkneli oczy bo dzieki Bogu  strzelilismy w ciogu 3min 2 gole ale wyobrazcie sobie jak by tak 2:0 zostalo wszyscy by krzyczeli ale mniejsza z tym martwi mnie ciogle zmiany w obronie szczegulnie chodzi mi o kyriagosa ciogle chory ochs tez nie za bardzo preus jak wejdzie to padaczke dostaje ze strachu inamoto ja mysle ze bedziemy mieli z niego pozytek lepszy w kazdym bodz razie jak hugel fink cholera nie mozna grac 70min super a potem robic blendy jak junior musi byc przez 90min z koncentrowany ja mysle  ze fink bedzie mial dobry zezon ale musi pracowac nad sobo spycher mam nadzieje ze ten sezon pokaze ze bedzie lepyszy dlaniego jak poprzedni meksykanin duza nadzieja!!!

Teilen