Co za metaforza miedzy meczem w Dortmundzie a wczorajszym. Ja widzialem przed chwilo skrot wczorajszego meczu niby nie wyglodalo zle ale skrot jest skrotem mysle ze Skibe powinein pomyslec o nowym bramkarzu bo Nikolov jest wiecej z myslami w USA jak we Frankfurcie co do Schweglera mysle ze on powinien byc na 100 prozent wyleczony z kontuzji i tylko taki Schwegler jest nam potrzebny bo jesli by sie kontuzja nie daj Boze odnowila to by bylo kiepsko dla calej druzyny. Ok mamy te 34 punkty ale do konca rozgrywek jest masa meczow i bedzie naprawde ciezko jedno jest na milion procent pewne ze spadkiem nie mamy do czynienia a gre w pucharach mysle ze bedzie ciezko ja przynajmniej nie robie sobie wielkiej nadziej mojo nadziejo jest ze ze Skibe w nastepnej rundzie i wzmocnieniem nowych graczy i zgoda z trenera z Bruchagenem mamy szanse na mijesce ktore by dalo nam gre w pucharach ale to tylko moje spojrzenie w przyszlosc
Atmosfera nie za dobra, chyba ludizom za zimno bylo albo mieli kaca. W tym sezonie bardzo rzadko bylem na meczu, bylem przeciwko Nürnberg 1:1, Mainz 2:0 i teraz Freiburg 2:1, i wczorajszy doping byl najslabszy (sadze ze i tak dalej najlepszy w lidze). Do Polakow, wpiszcie sie tu, albo napiszcie mi osobiscie, czy macie ochote ogladnac mesz razem w telewizji w jakims barze. Moge wtedy zarezerwowac stolik.
Takie uczucie mam ze wszyscy so niepewni co jest grane i czekajo czy to naprawde jest mozliwe czy tylko pare meczow zagrali klase w tej chwili rzeczywiscie jest naprawde ciezko wynioskowac czy dalej bedzie tak pieknie i ladnie do konca rozgrywek also zobaczymy pozyjemy pozdrawiam wszystkich
Witam po nowych wypowiedziach Skibe mam tu na mysli krytki pod adresem Bruchagena ja osobiscie nie bardzo rozumie o co chodzi trenerowi i mysle ze jak tak dalej pojdzie to chyba bedziemy mieli nie dlugo nowego trenera bo inaczej nie wiem o co mu chodzi prowokuje na sile swoje odejscie
szkoda ze niu umia dojsc do porozumienia ale mysle ze wielki sukces w lidze pomorze i wyjasni wszystkie niejasnosci miedzy nimi. dzisiaj ciezko remis bedzie wielkim sukcesem pozdrawiam. Jak oceniacie szanse na gre w pucharcze uefa
yes yes !!!!!! tak mowil nasz byly premier Marcinkiewicz swietny mecz 90min szybkie tempo Eintracht klase HSV naszpikowane gwiazdami ale ja niewidzialem zadnej roznicy jasne ze HSV naciskal na swoim boisku przez caly czas ale Eintracht super super!!!! kontrolowal caly casz gre zalozenie taktyczne przez trenera wykonane na 200 procent dziekuje chlopcy dziekuje Eintracht pozdrawiam wszystkich fanow
Za tydzien we Stuttgarcie bedzie chyba troche ciezej, i bardziej goraca atmosfera. Bedzie brakowalo Tebera (10. zólta kartka), tak ze napewno chris przejdzie na pomoc, Franz w srodek obrony i Jung zacznie odpoczatko na bocznej obronie. Ewentualnie pojade na mecz do Stuttgartu, ale ze mna na wyjezdzie jeszcze nigdy nie wygralismy
Co do Tebera wiem ze ma duzo krytyki ale wlasnie wczoraj zwrocilem sczegulno uwage na jego gre minus jego jest ze ma duzo ilsc niecelnych podan i jest to duzy mankament przy rozgrywaniu szybkich atakow ale ma tez plusy ten chlopak ma zelazne pluca on moze biegac przez cale 90min bez przerwy i jest waleczny szczegulnie rozbija ataki przciwnikow ale my fani jak tylko zobaczymy ze znowu Teber zle podal sie wsciekamy na niego i zapominamy ze przd to akcjo odebral pilke przeciwnikowi ale tak naprawde bym chcial widziec w jego mijesca Clarka bo tak naprawde nic o nim niewiemy tylko troche recenzij prasowych ja narazie jeszcze tak goroco nie mysle o przyszlym mecuz ze Stutgardem martwi mnie tylko to zeby wreszcie byla zgoda miedzy trenerem a Bruchagenem bo mysle tak dalej nie moze dalej isc ze to sie kiedys odbije na grze w druzynie dobrze by bylo zeby byl gorocy apel niemieckich fanow zeby wreszcie byla zgoda miedzy nimi jest tak dobrze teraz zeby to wszystko sie nie popsulo ja osobiscie mam wielki res0pekt do Bruchagena zrobil w ostatnich latach duzy w porzodek w Eintrachcie i nalezy mu sie respekt w momencie kiedy on przyszedl do Frankfurtu Eintracht byl prawie na lopatkach po spadku do 2ligi duzo zawodnikow odeszlo kassa byla pusta strach byl nawet ze niedostaniemy licencij na dalszo gre w 2giej lidze ale on zawinol rekawy i zrobil to ze Eintracht dzisiaj jest gdzie jest .ale znowu przyjscie Skibe do Frankfurtu i jego paraca z zespolem w ostanim czasie rozpalila nasze serca fanow i zyjemy nadziejo ze znowu Eintracht odzyska swoj blask ktory mial z przed lat za czasow Uwe Beina Uli Steina Yeboacha i innych dlatego pisze ze zalezy mi ze by byla wreszcie zgoda miedzy nim a Bruchagenem. W nawiasie mowioc mysle ze to jakas chodz przykro mi pisac brudna polityka Skibe bo nie bardzo rozumie do dzisiaj o co mu chodzi pozdrawiam was wszystkich
Witam wszystkich z napieciem czekam na mecz sobotni ze Stutgaredem. Stutgardt jest ostatnio w dobrej formie, ale ja wierze w taktyke naszego Skibe.Ok zrobilo sie ostatnio troche problemu z defensywo naszo nie pewenie jest ze Schweglerem Teber nie zagra ,Clark chyba za wczesnie zeby gral.No ale mamy jeszcze naszego Junga ktory mysle ze napewno zagra od poczotku. Ja mysle ze wszystko moze byc w sobote chodzi mi o wynik mysle moze stac nas na jeden punkt jesli bysmy zdobyli trzy ooooo tez bym sie nie pogniewal. Moje spostrzezenie ostanie dwa mecze nie za bardzo wedlug mnie gral na swoim poziomie Ochs mysle i zycze z calego serca ze Stutgardem da siebie wszystko od niego w duzej mierze zalezy napend ofensywy eintrachtu. To nie jest ze Ochs gral w ostatnim meczu zle, ale to nie byl Ochs ktorego widzialem przed meczem z Hamburgiem, to narazie tyle dziekuje i pozdrawiam wszystkich Robert
Ta kolejka jest naprawde ciekawa, duzo moze sie pomieszac u gory w tabeli . Wlasnie oglodalem kto z kim gra i wyszlo jesli by Eintracht zdobyl trzy punkty to wtedy rzeczywiscie przy slabych wynikach najbliszych konkurentow Eintrachtu. Eintracht by mogl rzeczywiscie myslec o grze pucharach .Ale to moje ciche marzenie dlatego bende z napieciem sledzil nie tylko gre jutro Eintrachtu ale takze innych druzyn pozdrawiam wszystkich fanow
Jak sie ciezko chce pisze kiedy sie przegrywa w kiepskim stylu .i to walsnie boli bo mozna przegrac w Stutgarcie ale nie w takim stylu. Nagle wszyscy dostali zeza i widzieli podwojnie na odcinku doslownie 3metrow potrafili zle podac ,Caio naprawde on mial dzisiaj szanse pokazac ze nie zadarmo zaplacili prawie 4miliony euro za niego. Ale jego poziom nie byl nawet na milion euro wart.Oka Nikolov to nie moze byc tak ze w paru akcjach popisuje sie swietnym refleksem a puszcza glupiego gola ktore nigdy naprawde nigdy nie powinien byc strzelony mowie o drugiej bramce dla Stutgardu . z Schaleke naprawde bedzie ciezko o ile nie ciezej jak ze Stutgardem mam nadzieje ze do tego meczu bedzie lepiej to narazie tyle pozdrawiam Robert
teraz bedzie ciezko o punkty juz do konca szkoda tego słabego meczu zawiodł schwengler naprawde słabo jak na rozgrywajacego caio jak zawsze człowiek , który nie umie grac do tyłu . szkoda pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich Po deszczu zawsze musi zaswiecic slonce a te slonce zaswieci nam w przyszlym meczu z Schalke jestem pewien ze ten mecz wygramy.Chlopacy bendo miec motywcje na 100 procent i jestem pewien,ze dadzo z siebie wszystko, zeby wygrac z Schalke i wygrajo o tym jestem przekonany .Kilku zawodnikow wroci po kontuzij mam na mysli Fenina ,Clarka, Franz. Kilku nie gralo po kontuzi na pelnych obrotach chodzi mi o Schweglera on napewno zagra o wiele lepiej jak ze Stutgardem .Korkmaza chcialbym widziec znowu w dobrych akcjach do jakich nas przyzwyczail.Alintopf napewno zagra super mecz i pokaze Magatowi ze jest super napastnikiem i mysle ze strzeli bramke. Jednym slowem czkam z niecierpliwoscio na przyszly mecz pozdrawiam wszystkich Robert
Witajcie jutro no wlasnie jutro mecz ten mecz dla mnie osobiscie jest bardzo wazny nie tyle z punktu widzenia o punkty chociaz bardzo so one wazne.Ale dla mnie ten mecz jest czy chlopacy przeanalizowali porazke z Stutgardem czy sobie powiedzieli nie my tego meczu nie powinismy przegrac,a teraz z Schalke pokazemy na co nas naprawde stac i damy z siebie wszystko .Dlatego licze nie tylko na umijetnosci pilkarskie ale przedewszystkim serce walka o kazdo pilke ze bendo grac jeden za wszystkich i wszyscy za jednego. Pozdrawiam was wszystkich i przepraszam jesli jakies blendy ortograficzne znajdziecie ale ja rzadko pisze po Polsku jestem tu od 30lat w Niemczech i nie kiedy jakies literki mi uciekajo .
Do Polakow, wpiszcie sie tu, albo napiszcie mi osobiscie, czy macie ochote ogladnac mesz razem w telewizji w jakims barze. Moge wtedy zarezerwowac stolik.
Za tydzien we Stuttgarcie bedzie chyba troche ciezej, i bardziej goraca atmosfera. Bedzie brakowalo Tebera (10. zólta kartka), tak ze napewno chris przejdzie na pomoc, Franz w srodek obrony i Jung zacznie odpoczatko na bocznej obronie.
Ewentualnie pojade na mecz do Stuttgartu, ale ze mna na wyjezdzie jeszcze nigdy nie wygralismy