Pisalem ze to wazny mecz z Schalke bedzie no i byl wazny tyle ze przegralismy.Skonczyly sie marzenia o jakims 4-5 mijescu wiecie ze mysle ze nawet dobrze jest tak przynajmniej my fani wiemy gdzie jestesmy i z kim jestesmy,wiem latwo krytykowac druzyne po przegranym meczu, ten nie gral dobrze tamten byl totalnie slaby ale ja nie chce o tym pisac.Chce pisac o tym ze trzeba miec charakter ambicje wole walki a tej naszym naprawde zabraklo,Zawsze mozna kiedys przegrac jak jest dobra passa to tez przychodzi i slaba ale ja sie boje i mysle ze nie ktorzy naprawde nie majo charakteru jak sie to mowi? nie majo jaj i myslo ze teraz majo stale miejsce w skladzie to wystarczy i dla tego ja pisze ze oni nie majo charakteru.Mysle ze w nowym sezonie naprawde sie troche zmieni a moze nawet duzo i to na lepsze dla naszego Eintrachtu.Ja pisze w moim imieniu ze zyczylbym naprawde zebysmy juz nie walczyli czy utrzymamy sie czy spadniemy dla tego Eintracht musi byc wzmocniony paroma nowymi nabytkami,Zebysmy mogli sie cieszyc ze wreszcie bedziemy kims ze mozemy walczyc o stale miejsce przynajmniej w srodku tabeli pozdrawiam i sory za moj zbytni optymizm przed meczem z Schalke
na takie miasto jakim jest frankfurt ten zespoł powienien byc tylko w pierwszej 6 w lidze a jesli chodzi o nowy sezon obroncy 2 mocnych nowych . natomiast pozegnac sie z proll . petkovic , caio,teber, heller . liberopools,
ok, nastepny nasz mecz: w Hannoverze. i wlasnie w ten weekend Hannover wygral pierwszy raz od niewiem ilu miesiecy. Bedzie cholernie ciezko, szczegolnie jak H96 zdobedzie prowadzenie.
dla mnie to byl zly weekend, Porazka Eintrachtu i Wisly a Porto tylko zremisowalo.
Witajcie niewiem taki jakis pusty sie czuje po tm przegranym meczu.Tak z calego serca wam powiem chcialbym zeby ten sezon sie jak najszybciej skonczyl i zebysmy wiedzieli jak bedzie dalej.Co do Hanoweru jasne ze bedzie ciezko Hanower postawi wszystko na jedno karte walczy o przezycie i dla tego mysle ze to jest szansa dla naszego Eintrachtu ze bedziemy mieli szanse na kontre ale Eintracht musi naprawde pokazac sie z jak najlepszej strony to nie bedzie latwy mecz szkoda tylko ze Schwegler nie moze przyjsc do swojej dobrej formy po kontuzij i moge otwarcie powiedziec nie gra Schwegler nie gra Eintracht.Jeszcze do tego dodac ze Ochs tez juz w ostatnich dwoch meczach nie gra na swoim wysokim poziomie i to sie odbija mocno na grze naszego zespolu.
Przepraszam, als nie umiem pisac za dobrze. Prosze wziasc to pod uwage. W sobote musimy wygracz znowu, zeby przynajmniej zostac przed Mainz. I napewno bedzie trudno, ale Hannover gral w ostanim czasie okropnie. Przeciwko freiburgu tez nie grali dobrze. Freiburg mialo tyle szans zeby strzelic bramke, tylko jakos im sie nie udalo. Obrona byla okropna, jak przeciwko nam to nie zmieniam to napwno strzelimy jednom albo die bramki. I stylo mamy przecies Nikolova.
Witam i ciesze sie ze wrescie jest wiecej komentarzy ze nie tylko ja sam pisze przeciez ja tez nie pisze dobrze po Polsku a najgorsze ze nie wiem nie kiedy gdzie kropke czy przecinek postawic tyle lat tu i sie troche zapomnialo ciesze sie ze jest nas coraz wiecej. Ja sie zagadzam z waszymi komentarzami w sprawie przyszlego meczu ,ze nie bedzie latwo i prosilbym piszczie dawajcie swoje uwagi.Pozdrawiam wszystkich Robert
Wczoraj wyszukalem pare Polaków we forum i poprosilem aby troche wiecej tutaj wpisywali. Tez mam ten problem ze nie jestem przyzwyczajony do pisania po Polsku, a tutaj mamy okazje uzywac ten jezyk.
Ale mam tydzien, porazka Eintrachtu 1:4 a wczoraj Porto 0:5......nie wiem za kim mam byc teraz w lidze mistrzów. Dla kogo byscie sie cieszyli, jak by wygrali lige mistrzów? Ja bym sie cieszyl jak by na przyklad Lyon wygralo.
Witaj Woltego i dziekuje bardzo ze rozmawiales z ludzi na tym forum rzeczywiscie by bylo dobrze troche po pisac w naszym ojczystym jezyku jak by nie bylo pochodzimy z Polski pozdrawiam wszystkich
bedzie ciezko ale naprawde wierze w zespół .wczoraj sponsor seat bedzie dobrze . musi byc pozdrawiam . weekend szkoda eintracht porazaka ruch porazka barca remis
W lidze mistrzow jestem po prostu za malym klubem, ktory jeszcze morze nie wygral ten konkurs. Na przyklad Lyon, Bordeaux albo Sevilla. Ale warzniejsze jest zebysmy wygraly w sobote. I potem z Bayern. Jak ten mecz wygramy to nawet Bayern morze wygrac lige mistrzow.
Witajcie co do tego ostaniego komentarza to mysle ze jednak te trzy wymienione kluby nie majo szans na zdobycie pucharow mistrzow . Moim faworytem jest Manchester United a bardzo bym chcial z serca zeby Bayern go zdobyl.No ale czytam w prasie, ze w zarzodzie Eintrachtu kalkulatory chodzo ze jakis nowy sponsor ze maly kryzys z finansami ale mysle ze Bruchagen sobie da rady w tych sprawach wierze w niego.Wiecie co cholera ze nie moge sobie niekiedy darowac Frankfurt stolica najwiekszych bankow tu przechodzo najwieksze bisenesy na calym swiecie a my nie mamy tak naprawde bogatego sponsora moze ja sie malo znam w tych sprawach finasowych ale wiele razy myslalem o tym. No i jeszcze jedno czytalem o Clarku przeciez Skibe tak chwalil go ze on bedzie bardzo duzym wzmocniem jako defenyswny pomocnik. Po tej ostatniej kontuzij przeciez przyszedl do siebie trenuje a tu takie wypowiedzi Skibe ze niebedzie jeszcze gral ja rozumie ze jest na okresie probnym ze decyzja czy bedzie grac na stale w Eintrachcie to dopiero zapadnie w nowym sezonie ale jeszcze zostalo 8 meczy z mojej strony chcialbym bardzo go widziec w grze szkoda prawdo bodobnie po wypowiedziach Skibe w prasie on nie zagra z Hanowerem pozdrawiam wszystkich .
co do ligi mistrzów: chyba postawie kase na zdobycie pucharu na Manchester i na Lyon, wczoraj wygralem troche kasy bo postawilem: United wygra conajmniej dwoma bramkami róznicy, a Lyon nie przegra. Kwota 1:10
Co do meczu z 96: jak zremisujemy to spadniemy sporo w tabeli, bo licze z Bayernem na porazke. Pozytywno-realistycznie: zwyciestwo z 96, porazka z Bayern, zwyciestwo z Bochum. Tez bym nareszcie chcial zobaczec Clarka, moze go wprowadzi w trakcie meczu, jak bedziemy prowadzic, za Tebera.
Witajcie ja mysle ze po ostatnich dwoch porazkach bylo duzo do przemyslenia wsrod zawodnikow a sczegolnie rozmowaz trenera z zawodnikami. Bo naprawde ten mecz z Hanowerem jest jednak wazny zeby pokazac ze te dwie porazki nie zadzialaly negatywnie na psychike druzyny.Wiecie co ja mysle ze ta druzyna on sie rozwija moze oni potrzebujo jeszcze troche czasu. Ale tacy zawdnicy jak Franz, Schwegler,Korkmaz,Alintopf,to so nowi zawodnicy i napewno przyznacie mi racje so duzym wzmocniem Eintrachtu jesli do tego dodac. Chrisa, Ochsa,Amanatdisa jest nie zly ksztalt tej druzyny. dlatego mysle i mam nadzieje ze w nowm sezonie bedzie dobrze.Caio mnie zawiodl mysle ze ten zawodnik ma wielki potenzial na dobrego gracza myslalem ze pod reko Funkela on nie moze pokazac swojej klasy ,ale Skibe naprawde chcial pokazac ze zrobi z Caio dobrego gracza no i nic denerwoje mnie to ze ma takie niekiedy przeblyski w grze ze naprawde ocieram oczy ze zdumienia jego technika jego strzal podanie a po tem nic stoi w mijescu. Szkoda zeby on chcial pokazac serca ze walczy i chce pomoc w druzynie bylby pupilem mysle wszystkich fanow Eintrachtu.To narazie tyle pozdrawiam was wszystkich i trzymajmy kciuki na jutrzejszy mecz
i ogladamy mecz Eintrachtu. Zapraszamy. Chce zamówic stolik, tak ze jak ktos ma ochote tez przyjsc, to napiszcie tu do Forum albo na Personal Message, to bede wiedzial dla ilu mam zamówic.
Witajcie no i znowu porazka mysle, ze cos sie dzieje nie tylko z druzyno ale rowniez z trenerem. Skibe umial po porazkach podniesc motywcje druzyny ale widac bylo juz w meczu z Schalke ze motywacij nie ma a teraz porazka z Hanowerem potwierdzila to ze im sie po prostu niechce grac na pelnych obrotach .Podziwialem taktyke trenera wyczucie ok mozna przegrac ale nie w tym stylu co pokazal Eintracht w ostatnich meczach.Moje zdanie jest ze trener jak najszybciej powinien przeanalizowac ostatnie porazki Eintrachtu i wyciognoc konsekwecje dla niektorych graczy .mysle ze niektorzy powinni dostac pauze w nastepnym meczu, bo takj dalej nie moze byc.Oka Nikolov zawinia przy bramkach w ostanich meczach mysle ,ze Färmaman powinien dostac szanse Oka po przedluzeniu kontraktu jest tak zadowolony ze w swoim wieku dostanie pewno kasse ze nie musi byc z koncentrowany w meczach Eintrachtu. Ja niechce winic tylko jego ale bramkarz druzyny jest waznym o ile najwazniejszym ogniwem obrony druzyny ale to co pokazuje Oka w ostatnich cztrech meczach to jest dno jednym slowem scheise.Schwegler po calym sezonie tyle pochwal dostal za dobro gre ze jemu sie po prostu niechce juz grac na pelnych obrotach.Jednyny Chris gra na swoim poziomie ale cala defensywa to nie tylko Chris Eintracht i trener musi preanalizowac co sie dzieje wierze i mysle ze z Bajern wlasnie z Bajern Monachium pokaze sie z lepszej strony pozdrawiam wszystkich Robert
Witajcie chodzo pogloski w prasie ze Clark prawdobodobnie zagra bardzo mnie cieszy.Jestem bardzo ciekawy wierze, ze bedzie sie staral pokazac na co go stac.Jesli chodzi o Spycher to nie mamy duzej alternatywy w jego mijesce jest Petkowicz i Köhler .a wogule mysle ze bendo tez przetasowania w ofensywie mysle ze zagra tez Feinin po dluszej przerwie ale czy zagra od poczotku meczu to znak zapytania
Tak jest, ten mecz jest cholernie wazny, mysle ze wygramy 2:1, a dla nas trafi Köhler i Altintop ,-)
ok, nastepny nasz mecz: w Hannoverze. i wlasnie w ten weekend Hannover wygral pierwszy raz od niewiem ilu miesiecy. Bedzie cholernie ciezko, szczegolnie jak H96 zdobedzie prowadzenie.
dla mnie to byl zly weekend, Porazka Eintrachtu i Wisly a Porto tylko zremisowalo.
W sobote musimy wygracz znowu, zeby przynajmniej zostac przed Mainz.
I napewno bedzie trudno, ale Hannover gral w ostanim czasie okropnie. Przeciwko freiburgu tez nie grali dobrze. Freiburg mialo tyle szans zeby strzelic bramke, tylko jakos im sie nie udalo. Obrona byla okropna, jak przeciwko nam to nie zmieniam to napwno strzelimy jednom albo die bramki.
I stylo mamy przecies Nikolova.
Ale mam tydzien, porazka Eintrachtu 1:4 a wczoraj Porto 0:5......nie wiem za kim mam byc teraz w lidze mistrzów. Dla kogo byscie sie cieszyli, jak by wygrali lige mistrzów? Ja bym sie cieszyl jak by na przyklad Lyon wygralo.
Ale warzniejsze jest zebysmy wygraly w sobote. I potem z Bayern. Jak ten mecz wygramy to nawet Bayern morze wygrac lige mistrzow.
Co do meczu z 96: jak zremisujemy to spadniemy sporo w tabeli, bo licze z Bayernem na porazke. Pozytywno-realistycznie: zwyciestwo z 96, porazka z Bayern, zwyciestwo z Bochum.
Tez bym nareszcie chcial zobaczec Clarka, moze go wprowadzi w trakcie meczu, jak bedziemy prowadzic, za Tebera.
SGE Arek MTK i ja napewno bedziemy okolo godz. 15 tutaj: http://www.yours-bars.de/australian_bar/find.htm
i ogladamy mecz Eintrachtu. Zapraszamy. Chce zamówic stolik, tak ze jak ktos ma ochote tez przyjsc, to napiszcie tu do Forum albo na Personal Message, to bede wiedzial dla ilu mam zamówic.
Pozdro
Wojtek